18 martie 2018

MANAGEMENTUL OPERATIONAL AL ACTIVELOR

Managementul operational al activelor este dezvoltat pe baza sistem proprietar Mobius UEAM (Unified Electronic Asset Management).
Managementul operational al activelor reprezinta o serie de practici si politici ale companiei pentru a mentine si monitoriza toate resursele acestaia in starea optima cu obiectivul de a furniza cele mai bune servicii sau produse.
Managementul operational al activelor este o combinatie de management al practicilor operationale din punct de vedere economic, finaciar si ingineresc asupra ciclului de viata incluzand: cercetare si inovare, constructie, intretinere, utilizare si disponibilizare.
O politica de management operational al activelor este necesara pentru a informa echipa decizionala privind livrarea produselor si servicilor, astfel aducand valoare monetara intregii afaceri.
O privire de ansamblu asupra activelor impreuna cu costurile de mentenanta si imbunatatire este vitala pentru orice afacere.
Setul complet de procese operationale care este documentat in functie de cost, riscuri si orice alt aspect care este critic pentru managementul operational al activelor.
Imbunatatirea continua bazata pe performanta masurata impreuna cu un plan care contine atat actiuni corective cat si actiuni preventive este critica pentru managementul operational al activelor.
Conceput și dezvoltat de catre compania noastra, inultimii 6 ani, Mobius UEAM poate gestiona întregul proces de intretinere fiind adaptabil de la infrastructuri complexe (retele apa-canal, extractie si exploatare resurse naturale, retele electrice, retele de cale ferata, cladiri, ansambluri comerciale) pana la business-uri mai simple. Mobius UEAM este un software scalabil si flexibil, dispunând de flexibilitatea necesară pentru a se adapta nevoilor și specificului companiei dumneavoastră.
Sistemul Mobius UEAM asigură o planificare și urmărire exactă a resurselor companiei dumneavoastra astfel avand posibilitatea de a face predictii clare a termenelor de livrare și onorare a comenzilor către clienții dumneavoastră, în parametri optimi.
Componenta geospatiala a acestei solutii permite functii de analiza si reprezentare , monitorizarea echipelor si a parametrilor interventiei, sistem dispecerat, calcul si optimizare de procese.
Odată cu implementarea programului Mobius UEAM veți avea o imagine clară, în timp real asupra tuturor proceselor şi fluxurilor de activităţi din compania dumneavoastră avand capabilitatea de a rasupunde la urmatoarele necesitati sau intrebari:
Vrea sa am o imagine de ansamblu asupra nivelului de sanatate si siguranta al activelor.
Vreau sa stiu ca investitiile facute sunt in siguranta.
Vreau sa pot controla in mod optim resursele pe care le am la dispozitie.
Unde gasesc toate informatiile asupra echipamentului precum si istoricul acestuia ?
Cum pot mentine si gestiona eficient toate lucrarile, achizitiile si sistemele de calitate?
Rapoartele si datele tehnice curente reflecta realitatea functionala?