14 iunie 2018

Politica de confidențialitate

Mobius Software SRL asuma urmatoarele, pentru a arăta dedicarea și angajamentul nostru față de confidențialitatea utilizatorilor site-ului nostru. În cele ce urmează, vă vom descrie politica noastră de confidențialitate. Dacă aveți întrebări referitoare la această politică, vă rugăm să ne contactați la adresa OFFICE@mobiussoftware.ro  și un reprezentant al Mobius Software va răspunde întrebării Dvs. cât mai curând posibil.

Ce informații colectăm de la utilizatori și cum sunt acestea folosite?

Mobius Software SRL este singurul proprietar al informațiilor colectate pe acest site. Nu vom vinde, nu vom împărtăși sau vom închiria aceste informații altor persoane în mod diferit de cele descrise în această politică de confidentialitate. Mobius Software SRL nu colectează și nu va colecta informații personale, decât dacă alegeți să distribuiți astfel de informații. Dacă alegeți să distribuiți informații personale printr-o formă de corespondență, aceste informații nu vor fi partajate, vândute sau închiriate altcuiva.

Corespondență

Dacă corespondați cu noi prin e-mail, putem să strângem informațiile într-un fișier specific pentru dvs. Noi colectăm numai informațiile pe care ni le oferiți. Nu vom vinde, nu vom împărți sau nu vom închiria informațiile pe care le distribuiți altora. Ca și multe alte site-uri, Mobius Software SRL colectează informații despre utilizarea și navigarea de către utilizatori a site-ului nostru. Aceste informații ne ajută să proiectăm site-ul nostru pentru a se potrivi mai bine nevoilor utilizatorilor noștri.

Informațiile furnizate de catre vizitatori pe site-ul Mobius Software SRL, cum ar fi numele sau adresa de e-mail, pot fi, de asemenea, utilizate de Mobius Software SRL și de terțe părți selectate în scopuri de marketing. Înainte de a le utiliza, vă oferim posibilitatea de a alege dacă doriți sau nu să utilizați informațiile dvs. în acest mod.

Site-ul Mobius Software SRL NU utilizează cookie-uri.

Care sunt politicile site-urilor conectate și alte părți terțe?

Această politică de confidențialitate abordează numai utilizarea și divulgarea informațiilor pe care le colectăm de la Dvs.. Deși puteți interacționa cu companiile de găzduire ca rezultat al vizitei site-ului nostru sau al link-urilor către alte site-uri sau terțe părți prin intermediul site-ului nostru, Mobius Software SRL nu este responsabil pentru practicile de confidențialitate ale terților sau pentru conținutul site-urilor conectate. Vă încurajăm să citiți politica de confidențialitate publicată ori de câte ori interacționați cu orice site web.

Cum puteti ști despre modificările din Politica de confidențialitate?

Mobius Software SRL își rezervă dreptul de a actualiza această politică de confidențialitate, motiv pentru care vă recomandăm să vizitați periodic această pagină pentru a vă informa cu privire la orice schimbări. Cu toate acestea, vom utiliza numai informații de identificare personală în conformitate cu politica de confidențialitate care era în vigoare la data / ora în care au fost colectate informațiile. Dacă în orice moment ar trebui să decidem să folosim aceste informații în mod diferit, vom notifica utilizatorii prin e-mail, astfel încât utilizatorii să poată aproba sau dezaproba această utilizare.